Tactical & First Responder

Tactical

 

 

Een tactische zaklamp blinkt uit als het gaat om meerdere functionele lichtstanden en een praktische bediening zodat je snel en efficient kan schakelen. Daarbij heeft een tactischse zaklamp een aantal unieke kenmerken die hem onderscheidt voor tactisch gebruik. De zaklampen zijn voorzien van een 'momentary on' stand. Zodra je de achterschakelaar half indrukt gaat de lamp aan in de stand waarin de lamp is uitgezet, wanneer je de schakelaar los laat gaat de lamp weer aan. Naast de 'momentary on' beschikken de zaklampen over de stroboscoop stand. Deze stand is zeer bruikbaar voor het desorienteren van het doelwit.

De zaklampen kenmerken zich ook door de gefocusseerde bundel, hierdoor kan je nauwkeurig op langere afstand objecten of personen in het licht zetten. Tactische lampen zijn gebouwd om dagelijks intensief gebruikt te worden, ze kunnen dan ook zeker tegen een stootje en verwerken uitstekend water en stof. 
De zaklampen sluiten zeer goed aan bij diverse accessoires. De accessoires zijn er op gericht om het gebruik zo gemakkelijk en efficient te maken. Denk bijvoorbeeld aan een afstandschakelaar waarmee je de lamp op je wapen kan bedienen of een holster waarmee je de lamp gemakkelijk met 1 hand uit kan halen.

Top Fenix artikelen voor Tactical & First Responder: HL60RTK15UE, TK16, TK20R, TK25UV, TK35UE, TK65R, TK75, RC20, RC40, PD35TAC en UC35

Wat zeker niet mag ontbreken in je collectie:

PD35TAC-1

Fenix PD35TAC

De PD35 TAC is een uitermate geschikte zaklamp als het gaat om tactisch gebruik. De PD35TAC beschikt over 2 modi: een outdoor modus en een tactische modus. Door middel van de zijschakelaar schakel je over naar de gewenste modus. In de tactische modus schakel je door middel van de schakelaar op de achterkant door de drie standen: laag - hoog - stroboscoop.

tk16 1

Fenix TK16

De Fenix TK16 is speciaal ontwikkeld voor politie en beveiligingspersoneel. De TK16 is voorzien van een tactische ring, deze heeft een aantal specifieke kenmerken, zo voorkomt de ring dat de zaklamp niet weg kan rollen en vergroot het de grip. Op de tailswitch zitten 2 schakelaars, een tactische schakelaar en een normale schakelaar. Met de tactische schakelaar kan je direct schakelen naar de stroboscoop stand, zelfs als de lamp uitstaat. Zo gaat er geen seconde verloren!

TK15UE-1

Fenix TK15UE

Overwoestbaar, daarmee is de TK15UE het best te beschrijven. Extreem bereik en een robuust ontwerp maken de TK15UE uitermate geschikt voor tactisch gebruik. Met een gefocusseerde bundel bereik je 325 meter, ideaal om verre objecten en/of personen te verlichten. De TK15UE is zeer robuust gebouwd en is ontworpen om dagelijks intensief gebruikt te worden. Zonder meer een zeer betrouwbare zaklamp waarop je altijd op kan vertrouwen.

 

Ruike: LD41, LD43, P138

Accessoires: AER-02, AER-03, AOT-S-M-L, ARB-L18-3500, ARE-C1+, ARE-C2+, ALD02, ELSHU04-37 en ELSHU14-37,