Sports

Sports

Sportlampen zijn er voor gemaakt om het jou als sporter zo gemakkelijk mogelijk te maken. En, niet onbelangrijk, dat jij gewoon door kan blijven trainen als het donker is! Met deze mindset zijn de lampen ook ontwikkeld. Laag in gewicht, bestand tegen water en makkelijk bedienbaar. Elke sport vraagt weer om andere vereisten bij een lamp. Met de selectie sportlampen van Fenix is er altijd een lamp die bij je past en heb jij weer een excuus minder om niet te gaan sporten.

Top Fenix artikelen voor tijdens het sporten: BC25R, BC30R, BC35R, HL26R, HM50RHP25R, HP30R, SD11 en SD20.

Wat zeker niet mag ontbreken in je collectie:

 

BC30R01

Fenix BC30R

De Fenix BC30R is een innovatieve en sllimme fietslamp. Door middel van het Dual Distance Beam System ontstaat er een bredere bundel op korte afstand en smalle bundel op langere afstand. Op het OLED display bovenop de BC30R lees je eenvoudig af hoe vol de accu is en hoelang de accu meegaat in de gekozen stand.

HL26R-1

Fenix HL26R

Het ultieme gebruiksgemak, daarmee is de HL26R het best te omschrijven. Een uitzonderlijke prestatie- gewicht verhouding maakt de lamp zeer geschikt voor hardlopen en trailrunning. Met een smalle- en brede lichtbundel verlicht je gemakkelijk je omgeving. Veilig voor jezelf en je omgeving!

SD11-1

Fenix SD11

Onder water kan je je onderscheiden met de SD11. De SD11 is een krachtige en compacte lamp en is zeer geschikt voor duiken. Maar ook boven water is het een waar plaatje. Fotograven waarderen de witlichtstanden, hiermee krijg je een mooi, brede bundel. Perfect om het ideale plaatje te schieten.

Ruike: LD43 en LD31

Accessoires: ALD-02, ALB-10ALG-03 en APB-20.