Jacht

Jacht

 

 

 

 

 

Een lamp die geschikt is voor de jacht is breed inzetbaar en heeft verschillende kleuren leds. De belangrijkste functie voor een lamp voor het jagen is dat de lamp de omgeving verlicht, zodat je makkelijker het wild kan spotten, een hoge output is een harde eis. Daarbij zijn ook verschillende kleuren led's wenselijk, een rode led zodat je onopgemerkt je eigen omgeving kan verlichten of een groene led waarmee je in het donker kaart kan lezen.

De lamp dient als hulpmiddel voor de jacht, wat je niet wilt is minuten lang bezig zijn met het schakelen tussen de lichtstanden. De accessoires als een afstandschakelaar helpt je hiermee, de afstandschakelaar bevestig je op het wapen zodat je snel de lamp kan aanzetten of door de standen te schakelen.nden.

Top Fenix artikelen voor de Jacht: TK15UETK25RB, TK32, TK35UE, TK47FD41, RC40, LD75C, HL12R en HL60R

 

Wat zeker niet mag ontbreken in je collectie:

HL60R-1

Fenix HL60R

De ideale hoofdlamp om mee te nemen op jacht. De HL60R is compact en makkelijk mee te nemen, uiteraard heb je beide handen vrij, ideaal om snel te schakelen. Uitgerust met 2 rode led's kan je onopgemerkt je eigen omgeving te verlichten, dit maakt de HL60R de ideale jachtpartner.

TK32-1

Fenix TK32

De TK32 is voorzien van 3 kleuren leds, namelijk wit, groen en rood. De groene led komt van pas voor het kaartlezen en de rode led om onopvallend je omgeving te verlichten. De gebundelde lichtbundel zorgt voor een overweldigend bereik van 422 meter, wild spotten wordt hiermee een stuk gemakkelijker!

Fenix-TK75-01

Fenix TK75

Kies je voor een echte krachtpatser, dan kies je de TK75. Extreem veel licht en bereik waardoor je een geweldig overzicht hebt, uitstekend geschikt voor uitgestrekte jachtgebieden.

Ruike: F118, F815, P801

Accessoires: AER-02, AER-03, ALG-00, ALG01A08 en APB-20