Every Day Carry

EDC

De spullen die je dagelijks bij je draagt moeten in de eerste plaats niet in de weg zitten. Daarnaast is het fijn dat ze makkelijk te bedienen en functioneel zijn. En je moet er natuurlijk wat aan hebben. het liefst zo vaak mogelijk. Waarom  zou je ze anders altijd meenemen? Als laatste, maar niet in de laatste plaats, mag het er goed uitzien. Onze selectie van EDC-gear voldoet aan bovenstaande en meer!

Onze topproducten voor Every Day Carry zijn de volgende:

E16, E18RFD30HL12R, HL32R, LD12, P121, P801, PD25PD32, PD35, PD40R, UC30, RC11

Wat zeker niet mag ontbreken in je collectie:

E16-1-2

Fenix E16

Als je op zoek bent naar een supercompact model met geweldige prestaties dan kun je de E16 niet over het hoofd zien. Een lichtopbrengst van 700 lumen terwijl hij amper 5 cm lang is geeft je een lamp die breed inzet baar is. En je hebt nauwelijks door dat je hem bij je hebt, tot je hem nodig hebt!

Kies je product

Fenix E18R

De Fenix E18R is even compact, krachtig als makkelijk oplaadbaar. Met 6 cm lengte glijdt hij zo je broekzak in maar wanneer je hem eruit haalt weet je dat je iets bijzonders bij je hebt. Voorzien van een magnetische tailcap, dubbele safe lock en magnetische laadkabel combineert de E18R veelzijdigheid met betrouwbaarheid.

RC11-1

Fenix RC11

De RC11 blinkt uit in 1 ding: gebruiksgemak. Hij is compact, krachtig en makkelijk op te laden. De bediening is fijn en ook met handschoenen aan is de zijschakelaar goed te vinden. De lichtbundel is mooi uitgebalanceerd waardoor je hem even goed kunt gebruiken voor klussen en wandelen als voor wildspotten.

P801-6

Ruike P801

De Ruike P801 is snel te openen, ziet er strak uit en heeft een mesblad dat slank is en dus lang scherp blijft. De hoogwaardige materialen en goede looks maken hem tot ons meest populaire mes.

Accessoires: ABP-20