Every Day Carry

EDC

De spullen die je dagelijks bij je draagt moeten in de eerste plaats niet in de weg zitten. Daarnaast is het fijn dat ze makkelijk te bedienen en functioneel zijn. En je moet er natuurlijk wat aan hebben. het liefst zo vaak mogelijk. Waarom  zou je ze anders altijd meenemen? Als laatste, maar niet in de laatste plaats, mag het er goed uitzien. Onze selectie van EDC-gear voldoet aan bovenstaande en meer!

Onze topproducten voor Every Day Carry zijn de volgende:

E16, E18RFD30HL12R, HL32R, LD12PD25PD32, PD35, PD40R en UC30

Wat zeker niet mag ontbreken in je collectie:

E16-1-2

Fenix E16

Als je op zoek bent naar een supercompact model met geweldige prestaties dan kun je de E16 niet over het hoofd zien. Een lichtopbrengst van 700 lumen terwijl hij amper 5 cm lang is geeft je een lamp die breed inzet baar is. En je hebt nauwelijks door dat je hem bij je hebt, tot je hem nodig hebt!

Kies je product

Fenix E18R

De Fenix E18R is even compact, krachtig als makkelijk oplaadbaar. Met 6 cm lengte glijdt hij zo je broekzak in maar wanneer je hem eruit haalt weet je dat je iets bijzonders bij je hebt. Voorzien van een magnetische tailcap, dubbele safe lock en magnetische laadkabel combineert de E18R veelzijdigheid met betrouwbaarheid.

uc30 2017-1

Fenix UC30

De UC30 is al jaren een zeer gewild model op de markt, en wij snappen waarom. De UC30 is 'top of the class' als het gaat om compactheid en hoge output. De RVS schakelaar zorgt naast een mooi design ook dat je je gemakkelijk onder alle omstandigheden door de (5) standen kan schakelen. De compacte body heeft een waterbestendige micro-usb ingang waardoor je de meegleverde 2600mAh 18650 Li-ion accu kunt opladen.

Accessoires: ABP-20