Bouw, Techniek & Industrie

Industrie

Lampen voor in de bouw, techniek en industrie zijn robuust, hebben een uitstekende bouwkwaliteit en een hoge output. De lampen zijn gebouwd om dagelijks intensief gebruikt te worden. Belangrijk daarbij is dat ze schokbestendig, stofdicht en niet bang zijn voor water zijn. De hoge ouput zorgt ervoor dat elke werkomgeving veilig en efficient wordt verlicht. Alle lampen werken op oplaadbare accu's (bij een sommige modellen niet standaard meegeleverd). Een opgeladen accu zorgt ervoor dat je zorgeloos gebruik kan maken van je lamp. Fenix heeft een ruime selectie lampen die voor de bouw, techniek en industrie geschikt zijn. En met een ruim aanbod aan hoofdlampen en accessoires voor de zaklampen waarmee je je handen vrijhoudt.

Top Fenix artikelen voor in de bouw, techniek en industrie: HL60R, HM50R, LD12, LD22, PD35, RC20, RC40 (6000 lumen), SE10 (ATEX gecertificeerd), TK15UE(onverwoestbaar), TK20R, UC35

Wat zeker niet mag ontbreken in je collectie:

HL60R-2

Fenix HL60R


De Fenix HL60R blinkt uit met haar brede bundel, hierdoor wordt de werkplek goed en veilig verlicht. Daarbij lever je niet in qua bereik, met 116m overzie je alles in je directe omgeving. De HL60R beschikt over 5 lichtstanden, varierend van 5 lumen tot 950 lumen, perfect aanpasbaar op de situatie.

RC20-2

Fenix RC20

De Fenix RC20 maakt zich populair door zijn bereik, gemak, output, bouw en functionaliteit. Wie altijd een betrouwbare zaklamp paraat wil hebben is met de Fenix RC20 voorzien. De RC20 wordt opgeladen in de meegeleverd laadstation. Het laadstation is door middel van 2 schroeven makkelijk te monteren in een auto, cabine of werkplaats. Ideaal voor je eigen organisatie.

fenix-uc35-02

Fenix UC35

De Fenix UC35 is een oerdegelijke zaklamp. De UC35 maakt zich geliefd door zijn krachtige output, langdurige brandduur en het formaat. Inclusief accu weegt de UC35 slechts 138 gram. Door middel van de pocketclip bevestig je de lamp gemakkelijk aan je broek of tas en heb je de lamp altijd binnen handbereik. De UC35 is voorzien van 5 lichtstanden. Door middel van de zijschakelaar schakel je door de standen heen, eenvoudiger kan niet.

 

Accessoires: ARB-L18-3500, Foedralen, AREC1+ en APB-20