5 jaar gelimiteerde garantie - doe de serienummer-check!

KATO Group B.V. garandeert dat alle door haar op de markt gebrachte* Fenix materialen vrij zijn van fouten in materiaal en fabricage. Mocht er onverhoopt binnen de garantietermijn toch een defect optreden dat te wijten is aan een materiaal- of fabricagefout, dan wordt dit kosteloos hersteld. Indien het defect niet hersteld kan worden, wordt een vervangend product geleverd.

Omdat verschillende producten op verscheidene wijzen onderhevig zijn aan slijtage door normaal gebruik, worden de volgende garantietermijnen gehanteerd:

Type Garantietermijn
zaklamp, hoofdlamp, fietslamp en kampeerlicht (exclusief lampen met ingebouwede vaste accu) 5 jaar (geldt niet voor accu)
zaklamp, hoofdlamp, fietslamp, kampeerlicht met ingebouwde vaste accu 2 jaar op lamp en accu
oplaadbare accu, acculader, fietsklem, afstandsschakelaar en accessoires 2 jaar

De garantie die KATO Group B.V. op de door haar geïmporteerde Fenix producten geeft, garandeert dat u een kwaliteitsproduct product koopt dat vrij is van materiaal en fabricagefouten. Dat betekent echter niet dat het product niet kapot kan gaan. Bij de volgende gevallen kunnen wij geen garantie geven:

  • Schade ontstaan door het lekken van batterijen - haal altijd je (alkaline) batterijen uit je lamp wanneer je deze niet gebruikt
  • Breuk van het glas
  • Schade ontstaan door verkeerd plaatsen van de batterijen
  • Schade ontstaan door gebruik van het verkeerde type of het verkeerde formaat batterijen - in de gebruiksaanwijzing wordt aangegeven welke batterijen aanbevolen, geschikt of verboden zijn voor gebruik in je Fenix-lamp
  • Schade ontstaan door verkeerd gebruik of misbruik
  • Schade aan het foedraal en / of het draagkoord

Dealers die een defect model willen retourneren worden verzocht dit formulier in te vullen en mee te sturen.

* Aan de hand van het serienummer kunnen wij controleren of een Fenix lamp of Ruike mes via ons op de markt gebracht is. Is dit niet het geval behouden wij ons het recht voor om kosten in rekening te brengen voor de reparatie of om geen garantie te verlenen. Doe hier de serienummer check:

 

 

Uw serienummer: (staat in de lampkop gegraveerd)
Gekocht bij: (naam van de winkel)
  (plaats)