Fenix LED-zaklampen WT Serie

De WT Serie is een nieuwe serie welke speciaal is ontwikkeld voor de industrie.Fenix WT16R

De Fenix WT16R is een veelzijdige zaklamp. De veelzijdigheid uit zich in de verschillende type lichtbundels met tal van functionaliteiten. Door de bouw en ontwerp is de lamp mulitfunctioneel. De lamp is met name geschikt voor de bouw, industrie en de fanatieke thuisklusser. De lamp heeft twee magnetische kanten en een grote pocketclip. Hierdoor kan je de lamp in tal van situaties gebruiken. En kan je het werk met twee handen blijven uitvoeren.

De WT16R werkt op een ingebouwde 3.7V/rooomAh Li-Polymeer accu met een maximale brandduur van 30 uur. Druk op de schakelaar om de actuele accustatus waar te nemen. Het duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten om een lege accu met een usb-c kabel volledig op te laden. Alle functionaliteiten van de lamp bedien je met 1 schakelaar aan de zijkant van de lamp.Fenix WT20R

De Fenix WT20R is een multifunctionele zaklamp. Door middel van de forse pocketclip en magnetische achterzijde is de WT20R te bevestigigen op vesten, rugzakken en metalen oppervlaktes. De verstelbare kop van 105 graden zorgt er vervolgens voor dat je de ideale lichthoek kan kiezen voor je gebruik. De WT20R beschikt over twee bundels, een gefocusseerde bundel en een brede bundel. Door de zij schakelaar twee keer in te drukken verwissel je van bundel. Elke bundel beschikt over 3 verschillende lichtstanden van 400, 150 en 50 lumen. De maximale prestaties van de WT20R zijn 400 lumen, bereik van 117 meter en een accuduur van 21 uur in de laagste stand.

De WT20R wordt geleverd met een Li-Polymeer ARB-LP-2000U accu. De accu laad je op door middel van de meegeleverde usb kabel, om de accu op te laden dien je deze eerst uit de lamp te halen. De accustatus is af te lezen door één keer op de zijschakelaar te drukken. De lamp werkt ook op twee AA batterijen. Door zijn veelzijdigheid en ontwerp is de WT20R de ideale lamp voor het klussen. Maar ook als kampeerverlichting zal de WT20R niet teleurstellen.Fenix WT50R

Met de Fenix WT50R is een breed inzetbare zaklamp met een aantal unieke eigenschappen. Bovenop het handvat zit de schakelaar, hiermees schakel je gemakkelijk door de vier lichtstanden schakelen. In de hoogste stand behaalt de lamp 3200 lumen en een afstand van 425 meter. Op de achterkant van de lamp zit een tweede lichtbundel met 3 lichtstanden en een maximale output van 500 lumen. Door de lamp op de kopse kant neer te zetten houd jij je handen vrij voor de werkzaamheden.

Je kan de lichtbundels ook tegelijk aanzetten, ideaal voor zoekacties! Want hiermee heb je niet alleen een lichtbundel van 425 meter maar wordt ook je nabije omgeving verlicht, hierdoor zie je ook de kleine obstakels aankomen.

In de WT50R zit een krachtige 5200mAh accudoor de accu-indicator op de achterzijde ben je direct op de hoogte van de accu status. De accu laad je met demeegeleverde usb-c kabel en adapter binnen 4,5 uur volledig op.