Fenix UC-serie

De UC-serie bestaat uit zaklampen die oplaadbaar zijn met behulp van een micro-USB kabel. Dit zijn allemaal lampen voor dagelijks en/of tactisch gebruik die dankzij de meegeleverde accu direct te gebruiken zijn.Fenix UC01

De volledig nieuwe UC01 is een oplaadbaar sleutelhangerlampje dat verbazingwekkend veel licht biedt voor zijn formaat. Door zijn extreem lage gewicht heb je niet door dat je de Fenix UC01 op zak hebt waardoor hij ideaal is voor alledaags gebruik. De laagste stand van 1 lumen is ideaal om bij te lezen; de stand van 20 lumen biedt voldoende licht om je weg mee te vinden in huis terwijl de hoogste stand van 45 lumen goed is om buiten mee rond te lopen. Door het ontbreken van een reflector verspreidt het licht zich mooi rondom waardoor je in alle richtingen goed zicht hebt.

De ingebouwde lithium-polymeer accu kan middels de micro-USB aansluiting in 1 uur opgeladen worden en voorziet de lamp tot 50 uur van stroom. Het ledje boven de RVS schakelaar geeft feedback over de oplaadstand van de accu. De UC01 is verkrijgbaar in doorzichtig Bright Purple (UC01-P) en Matte Blue (UC01-B). De adviesprijs van €11,95 zorgt ervoor dat je heel veel lamp hebt voor je geld.Fenix UC30

Met de UC30 heeft Fenix sinds jaren een zeer gewild model op de markt. In 2017 is deze lamp voorzien van een aantal verbeteringen die hem wederom leidend in het segment maken. De lamp werkt met een zeer krachtige XP-L High Intensity led van Cree die de lichtbundel nu een bereik van ruim 250 meter geeft. De RVS schakelaar is extra slijtvast en goed vindbaar onder alle omstandigheden. De laadstatus en ook de batterijstatus zijn zichtbaar door een rood/groene indicatie in de schakelaar.

De UC30 kan zowel op de lang houdbare CR123A batterijen branden als op de oplaadbare en meegeleverde 18650 Li-ion accu. Vanzelfsprekend zijn CR123A-batterijen niet oplaadbaar!

 Fenix UC35 V2.0

Onze meest populaire oplaadbare lamp, Fenix UC35, is opgefrist en is een stuk compacter en feller geworden. Met de Cree XP-L High Intensity led beschik je over maximaal 1000 lumen, waarmee je een bereik van 266 meter haalt. Op de laagste stand kun je 800 uur lang beschikken over 1 lumen, ideaal voor taken dichtbij waarbij je je nachtzicht wenst te behouden. De compacte body heeft een waterbestendige micro-usb ingang waardoor je de meegeleverde 3500mAh Li-ion accu kunt opladen. In de schakelaar is een spanningsindicator ingebouwd waardoor je weet wanneer je moet opladen. De ergonomische UC35 is goed met één hand te bedienen en is daarmee onder andere geschikt voor tactische toepassingen. De fijne bediening, krachtige bundel en compactheid maken de UC35 ideaal voor wildspotten, jacht en politiewerk. Buitenal is het een perfecte lamp voor iedereen die een krachtige oplaadbare zaklamp met goede brandduur zoekt.Fenix UC52

De oplaadbare Fenix UC52 is een zaklamp met top-specificaties! De compacte lamp levert maximaal 3100 lumen en haalt daarmee een bereik van 253 meter. Dit lijkt niet extreem ver maar door de brede bundel is er niets wat je over het hoofd ziet. Het OLED display geeft exact de resterende brandduur, lichtopbrengst en status van het ingebouwde accupack. Met 7,4V en 3500mAh kun je maximaal 82 uur 'shinen' dus ook voor de langere trips of professioneel gebruik is de UC52 ideaal. Met twee schakelaars kun je 5 vast standen + stroboscoop + SOS snel en doeltreffend bereiken.

De Fenix UC52 is volgens de zwaarste specificaties gebouwd met een spuitgegoten body uit 1 stuk die goede warmteverdeling en schokabsorptie garandeert. De waterdichtheid is maximaal volgens IP68 norm dus ook voor extreem natte avonturen is deze lamp geschikt. Door de slimme constructie is de lamp zelfs waterdicht wanneer het klepje van de micro-usb poort verwijderd is.