Focusseerbare led-zaklampen

Led-zaklampen met draaibare kop waarmee de bundel naar behoefte ingesteld kan worden van breed naar smal voor maximale veelzijdigheid. Met de bundel op de breedste stand heb je perfect overzicht op de kortere afstand terwijl je in de meest gebundelde stand maximaal bereik hebt voor het zoeken op lange afstand.

Focusseerbare bundel
Compact en veelzijdi


Fenix FD41

De Fenix FD41 combineert de beste eigenschappen van tactishe en focusseerbare lampen in een stootvast ontwerp. Deze lamp biedt een perfect spreidlicht terwijl een draai aan de focusring hem omtovert tot krachtige zoeklamp. Dankzij de tactische achterschakelaar en de hoogwaardige zijschakelaar laat de FD41 zich intuïtief bedienen en zijn de 4 lichtstanden en stroboscoop makkelijk toegankelijk. Doordat standaardmaten gebruikt worden is de lamp te combineren met een breed assortiment aan accessoires zoals verkeersconus, wapenklem, fietsstuurbevestiging en afstandsschakelaar.

Door zijn instelbare lichtbundel, tactische bediening en stootvaste ontwerp is de FD41 een veelzijdige lamp die goed als dagelijkse zaklamp ingezet kan worden maar ook bij uitstek geschikt is voor veeleisende gebruikers als fotografen en wildspotters.