Focusseerbare led-zaklampen

Led-zaklampen met draaibare kop waarmee de bundel naar behoefte ingesteld kan worden van breed naar smal voor maximale veelzijdigheid. Met de bundel op de breedste stand heb je perfect overzicht op de kortere afstand terwijl je in de meest gebundelde stand maximaal bereik hebt voor het zoeken op lange afstand.

Focusseerbare bundel
Compact en veelzijdi


Fenix FD30

De FD30 is een compacte lamp voor dagelijks gebruik en licht tactisch gebruik. Wat hem speciaal maakt is zijn innovatieve focus-systeem met dubbele reflector. Deze stelt je in staat om de lichtbundel exact aan te passen aan je beoogde taak. Met een draai aan de lampkop kun je kiezen tussen breed gespreid licht zodat je op kortere afstand alles egaal verlicht en een strakke bundeling waarmee je een bereik van 200 meter haalt. De XPL-HI led, die in de hoogste stand 900 lumen produceert, is zo zuinig dat je op een volle accu (van 3500 mAh) 2 uur in de hoogste stand kunt branden. De intuïtieve bediening met achter- en zijschakelaar en de focusseerbare lichtbundel laten de FD30 uitblinken als tactische lamp, zoeklicht of zaklamp bij het wandelen en kamperen.Fenix FD41

De Fenix FD41 combineert de beste eigenschappen van tactishe en focusseerbare lampen in een stootvast ontwerp. Deze lamp biedt een perfect spreidlicht terwijl een draai aan de focusring hem omtovert tot krachtige zoeklamp. Dankzij de tactische achterschakelaar en de hoogwaardige zijschakelaar laat de FD41 zich intuïtief bedienen en zijn de 4 lichtstanden en stroboscoop makkelijk toegankelijk. Doordat standaardmaten gebruikt worden is de lamp te combineren met een breed assortiment aan accessoires zoals verkeersconus, wapenklem, fietsstuurbevestiging en afstandsschakelaar.

Door zijn instelbare lichtbundel, tactische bediening en stootvaste ontwerp is de FD41 een veelzijdige lamp die goed als dagelijkse zaklamp ingezet kan worden maar ook bij uitstek geschikt is voor veeleisende gebruikers als fotografen en wildspotters.